Vermont

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Vermont

Nemovitosti na prodej v Vermont

To hraničí s Massachusetts k jihu, New Hampshire k východu, New Yorku k západu a Kanadě k severu.

Pokud hledáte nemovitost k prodeji ve Vermontu, musíte si přečíst naši zprávu o této zemi.

Vermont je stát na severovýchodě Spojených států, známý svou přírodní krajinou, převážně pokrytou lesy. Vermont je také známý pro přes 100 krytých mostů, vyrobený ve dřevě a datovat se do 19. století, a pro masivní výrobu javorového sirupu.

Zpráva z poloviny roku je významným milníkem pro trendy v oblasti nemovitostí, zejména v severozápadním Vermontu. Jsme uprostřed tradiční tržní výšky.
 
Počet nemovitostí k prodeji ve Vermontu ve všech kategoriích, včetně samostatných rodin, bytových domů, nemovitostí pro více rodin, pozemků a luxusu, v severozápadním Vermontu je vysoký během první poloviny roku 2017. Je to pozitivní znamení po mírném , ale pokles dlouhodobých jednotkových prodejů. Průměrné tržby pokračovaly v růstu tržeb. Průměrné prodejní ceny byly přidány na 2,0%.

Trh Vermont odráží současný národní trend nízkých úrovní zásob.

Faktorem jsou také rostoucí sazby hypoték. V roce 2012 vzrostly sazby hypoték ze 4% na 4,5%, což zvýšilo naléhavost některých kupujících ke koupi nemovitosti k prodeji ve Vermontu.

Zde prodejci viděli silnou poptávku po nákupech, zejména v cenových segmentech nižších než 350 000 dolarů.

 Poprvé v červnu za 10 let jsou ceny nemovitostí k prodeji ve Vermontu nižší s poklesem o 3,5% ve srovnání s červnem předchozího roku.

Bytová krajina se v loňském roce změnila, přičemž federální vláda provedla 1. ledna zátěžový test, který se týká zájmů budoucnosti.

Za měsíc v řadě skončily prodeje nemovitostí.

Oproti červnu 2017 se tržby z prodeje snížily o 13,7%; tržby z prodeje rezidenčních nemovitostí klesly o 13,3% a tržby z kondominií klesly o 15,6%.

Nedávné prodeje pokračují a očekávají pokračování na podzim.

Některé oblasti místního trhu jsou lepší než jiné oblasti jako Dunnville a Grimsby.

Obzvláště aktivní oblasti v uplynulých letech, takový jako Hamilton východ, Hamilton centrum a Burlington, pokračovat uspět méně prodeje.

  •  
    Stěhování do Vermontu. Zahraniční a žijí ve Vermontu

        V návaznosti na analýzy pokračujeme v hledání hlavních rysů, které dělají národ konkurenceschopnější než ostatní, a určitě bychom nemohli přehlédnout jedinečnou a pohodlnou realitu. S hvězdami a pruhy v srdci, který se nachází v oblasti Nové Anglie, je hlavním státem našeho mini-průvodce d ...

  •  
    5 nejlepších amerických států, kde se má pohybovat. Překvapení? Vermont!

      Každoročně se po celém světě sestavují hodnocení týkající se pohody, bezpečnosti a obecně nejlepších životních podmínek. Dnes budeme analyzovat pět amerických států, které vás překvapí. Jedním z nich, který vás ve vás překvapí, je Vermont. Po tomto krátkém článku byste mohli mít zájem o koupi b ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 15440

Prodat Vila, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

29,492,461.38CZK
Prodat
Vila

397.81 m²
Vynikající jezera městský dům! Elegantní a sofistikované s výhledem na jezero a hory a západní západy slunce z téměř každé místnosti. To domácí kombin...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB